From Twitter 02-23-2011

  • 00:00:46: Udah. Segitu aja. Sekarang saya mau pipis. Terus mau nerusin nonton DVD lagi. *copot celana*
  • 00:35:23: It still hurts.
  • 00:35:30: It still hurts.
  • 00:51:46: You know what? You’re the first guy I cried for after my Mom passed away. I thought no man cud make me so heartbroken after that huge loss.
  • 00:53:02: So, fuck you, my heart. Fuck fucking you. There. I said it.
  • 01:01:49: :’) RT @jenniesbevcom: Ive been harassed, Ive been beaten, Ive been defeated. But no one can take away the best of me without my consent.
  • 01:16:16: The worst thing of all: I can’t hate you. I hate myself. But I can’t be hypocritical. I don’t wish you happiness.
  • 01:35:08: Gmorning, heartache. So sorry I was being furious earlier. I lied when I said I hate you. I love you, but Id love you more if youre smarter.
  • 01:38:47: *poking my eyes with my toes*
  • 06:22:34: Korannya Connie is out! http://bit.ly/gDwDaA ▸ Top stories today via @relationship1o1
  • 08:39:22: G’morning, tweeps. Wednesday is supposed to be my best day of the week. I hope it’s gonna show me its magic today! Have a magical day! :))
  • 09:01:46: Mau pergi aja ribet. Harus ketemu suaminya dulu biar dipercaya perginya sama aku. Lha, memangnya mukaku muka orang yang bisa dipercaya???
  • 09:03:55: Terus katanya lagi bermasalah, tapi tetap aku harus ketemu suaminya. Jadi masalahnya bukan krn harus lihat mukaku dulu baru bisa pergi kan?
  • 11:30:36: Mohon doa utk teman saya @SamuelChrista yg pagi ini hrs dioperasi di RSCM krn retinanya robek akibat batuk :\ Thks. | cc: @DeibyMercy
  • 11:31:52: I will, @jenniesbevcom. Wish you were with us…
  • 12:59:14: Lunch reunion with @dian_n @adnyakakak @andaryosara @broerie @b63a — at Bakerzin – PS http://gowal.la/c/3BhK9
  • 13:30:58: Makan siang dgn @Andaryosara @adnyakakak @Broerie @diann_c @netaneea. Yg lain nggak twitteran :D http://plixi.com/p/79355625
  • 14:25:20: Beer time! — at Avorio PS http://gowal.la/c/3BiNT
  • 15:08:43: Aku dan Mbakyu @Andaryosara <3 http://twitpic.com/42ts5j
  • 15:22:17: Sama-sama, @Andaryosara. Thanks for the lunch :3
  • 16:14:52: Awan gelap membungkus langit Senayan. Mungkin lebih nikmat kalau ditetesi sedikit coklat panas cair.
  • 18:11:25: Thank you for the lunch, @Andaryosara. Thanks for sending me home, @Broerie. Thanks — at *~ Connie’s Lalaland ~* http://gowal.la/c/3Bmq2
  • 18:16:30: Tuhan sedang berbaik hati kepadaku. Dia tahu aku sedang sedih. Lima menit aku sampai rumah, listrik yg tadinya mati hampir 3 jam menyala :’)
  • 18:22:35: Masih kangen kalian masaaa… @Andaryosara @Broerie @adnyakakak @diann_c @netaneea :3
  • 18:28:28: Kampret adalah kambing jepret. Kambing yang profesinya tukang foto keliling.
  • 18:59:36: Kesepuluhan. Bukan kesebelasan. Dan sedikit lebih banyak dari kesembilanan. Kami bukan pemain sepak bola, dan bukan penggemar Band Wali.
  • 19:05:05: I was the first one that sensed, and the last one was told. Intuition is not delusion, or blind jealousy.
  • 20:33:25: Jadi tuh kalo saya nanti meninggal, tolong daging, tulang, & jerohan saya diolah jadi dogfood. Terus tolong sumbangkan ke penitipan anjing.
  • 21:50:29: RT @gembrit: Jual tiket Java Jazz Carlos Santana hr Jumat. 400rb nego.. Nih yang jualan >>> @luthfanaliazka
  • 21:52:17: CLBK. Cium Lutut Bokong Kentut.
  • 21:55:52: CLBK. CiLukBaK.
  • 21:57:49: CLBK. Cinta Lampir Berbunga Kamboja.
  • 21:59:48: CLBK. Cinta Lonte Berakibat Koreng.
  • 22:01:42: “CLBK. Cinta Lama Belom Kelar.” – @agungilyas
  • 22:06:17: CLBK. Cebok Lalu Buang Kotoran. #ProsesYangTertukar
  • 22:13:54: Dhani! Kamu bintang di timeline-ku! xD RT @dHani_N: Dear_Connie clbk = cari lobang buat k*nt*l… Eh kok jorok siiiihhh??
  • 22:26:43: Semua ciptaan Tuhan itu indah. Termasuk kecoa. Masalahnya, gue belum tahu di mana letak keindahan seekor kecoa.
  • 22:34:19: Tadi temen saya ada yang nanya masa, SM*SH itu apa, dan bukan siapa. Moral: Fame is relative. And SM*SH aren’t my relatives.
  • 22:50:38: And flowers, tweeps. FLOWERS. Yes, they’re beautiful, but why you have to say with flowers if you could say it with words? WHY?
  • 22:52:57: Hidup ini penuh simbol yang nggak penting & nggak praktis. No wonder misunderstandings & miscommunication happen. IMO.
  • 22:57:33: TAMPAR. TAMpang laPAR. LAPAR. leLAki penamPAR. PENAMPAR. PErempuan berNAMa PAR. → Jadi juaranya adalah: PAR!!!!!
  • 23:01:56: PETASAN. PErempuan uTusAn SetAN.
  • 23:03:11: PErempuan manJA (asal) klaTEN. RT @diqidahdir: PEJATEN. Penjahat ganten’
  • 23:05:11: Statusmu mengalihkan duniaku.
  • 23:09:52: “I hope you still hv that 1 best friend that knows you fm when youre in school before youre who youre now. Theyre priceless.” – @ikanatassa
  • 23:11:30: KaWAN intIM RT @gembrit: Kwan Im adalah _________. #SoalDewaDewi
  • 23:11:57: 11:11 – ☺
  • 23:39:01: Selama ini aku telah salah berdoa setiap kali aku mendoakan kita. Atau mungkin aku yg terlalu memaksa Tuhan dlm doaku shg Dia kesal? :'(
  • 23:40:07: Koq tadi kamu nggak hadir, @dvaja? Aku rindu! :3
  • 23:41:25: I wish I knew how to do this… RT @gandrasta: It’s time for “the more I know things, the more I don’t care”
  • 23:53:45: DHUER! Gue baru inget bahwa gue di-follow saya nyokapnya @dvaja masaaa… Mudah-mudahan she still let me hang out with her daughter deh *_*

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s