From Twitter 03-01-2011

  • 11:45:06: GENIUS! :)) RT @ismanhs: For Indonesian users, Facebook event invitations should replace the “No” button with “Insya Allah”.
  • 11:56:27: Dan mereka layak untuk ditertawakan. RT @gembrit: Sebagian orang diciptakan untuk ditertawakan… :))
  • 12:07:10: Dad’s in the bathroom. I was on the phone, talking to someone & Dad thought I was talking to him. He responded to each sentence I said :\
  • 12:09:23: Masih lama nggak? | Bokap: Masih. Ini masih ada tekanan. | Org itu: Sebentar lagi. | 15menit? | Bokap: Blm tau. | Org itu: Nggak sampelah.
  • 12:10:53: So who were I was hearing to? Mr. Poop & Anjelo. Definitely neither an angel, neither the devil. Just two people who are messing up with me.
  • 12:21:56: I seriously will soon lose interest in sex if I gotta see an 86 yo man naked in a regular basis. I’m getting there. Seriously. SERIOUSLY.
  • 13:01:44: Dear god of poo, please ease my Dad’s pooping processes. ASAP. Sincerely, Miss Sickopoo.
  • 13:04:45: Dicari: Naked brondong to balance my vision of men.
  • 13:40:30: *kabur* @ Giant http://gowal.la/c/3DJPF
  • 14:16:03: *pelampiasan* @ Domino’s Bintaro http://gowal.la/c/3DKgQ
  • 15:16:06: Jarot sopo iki sing check-in nang omahku? *_* @ *~ Connie’s Lalaland ~* http://gowal.la/c/3DL3B
  • 15:20:54: So what did I miss? What tweet that Tif deleted? Anyone cares to let me know?
  • 15:22:19: Memang tadi dia tweet apa, @_andien?
  • 15:24:23: There’s always something to be thankful for. Dad only pooped few times a day. He didn’t give birth. Yay! Thanks for that, God!
  • 16:20:59: “Pintar itu bawaan, kau tidak perlu berusaha terlalu keras untuk pintar.” – @sepatumerah
  • 16:33:19: Have a pleasant trip, @Broerie! *hugs*
  • 16:41:27: Sapa yang barusan nelfon saya ke nomor IM3 saya? Ayo ngaku! *sodorin pisau berlumur coklat*
  • 16:45:57: Dear Facebook gamers who are unfortunately on my “friends” list, STOP sending me game invitation. Let’s get sick of each other. Kthxbai.
  • 18:10:40: Ahmad Dhani thinks hes right bcos he hit the cameraman in his property. If evryone thot that way, then lets hit our kids, guests, & workers.
  • 18:35:55: :)) RT @Razqi: Guru: “Apa artinya Keluarga Berencana?” | Murid: “Si suami pasti jarang bercinta sama istrinya krn sudah puas selingkuh.”
  • 18:40:12: Seandainya di BBm ada pilihan utk “invisible” spt di YM, mungkin kita tdk perlu terlalu sering berpura-pura “mendengarkan”. #justsaying
  • 18:43:10: Guru: Apa artinya Keluarga Berencana? | Murid: Suami berencana mengelabui dunia, bahwa dia tertarik pada perempuan. | cc: @Razqi
  • 19:10:02: Food is to keep my body alive. ♥ is to keep my heart alive. Faith is to keep my soul alive. Twitter is to keep my mind alive. cc @unbornsin
  • 19:10:59: \☺/ RT @dirtymistresss: Dear copycat, no matter how hard you try, you can’t be me. Love, trendsetter.
  • 19:33:15: Berasa jadi ibu tirinya Putri Salju dong. Malam ini menyebar makanan umpan utk tikus². Semoga mereka segera mati. BWAHAHAHAHA!!! \m/
  • 19:42:11: I suddenly remember what @fatimaalkaff told me one afternoon at Citos, and this is the month I should celebrate joyfully & hopefully! ♥
  • 20:33:38: :D RT @ImelleViany: TWITTER: I got BREAKING News from here all the time. FACEBOOK: I got SHOCKING news from here sometimes.
  • 20:40:49: RT @pepperonny @grace_nat: Rp 2,35M utk selamatkan TKW Darsem dr huk pancung. Mandiri 125-000-7926-793 & BCA 275-111-111-0
  • 21:17:33: Semua lagi error ya berarti… RT @arievrahman @vinaholic: Mau tes kesabaran gratis? Coba tes BBMan deh sekarang, sama siapa gitu.
  • 21:28:09: Tadi sepertinya HARUS banget nyalain netbook karena ada yang PENTING. Dan setelah netbook-nya on, pastinya gue lupa dong mo ngapain…
  • 21:40:35: Facebook itu semacam buah simalakama ya. Deactivate nanti jd pertanyaan & nggak bisa dihubungi keluarga. Stay active males sama org2nya *_*
  • 21:43:12: Terus kan katanya nggak mungkin Facebook bakal ditutup. Tapi miracle still happens today, right? That’ll be one of my pokok doa :))
  • 21:46:13: Facebook is kinda family reunion to me, but worse. I just don’t feel like staying there, but I can’t just leave the place.
  • 21:48:13: Dan saat ini gue bangga sama diri gue sendiri karena nggak makan malam dan nggak lapar. I rock. You roll. Yes you, trolls xD
  • 21:52:17: Dan gue tetiba inget dong tadi mo ngapain di netbook. TEPAT saat gue matiin. Sekian dan terima obat penguat otak, sekaligus penyubur rambut.
  • 21:55:18: So BBm is down. But does anyone remember the older kind of IM called “Yahoo Messenger”? Or MSN? Or AIM? Or GTalk? Yes? Then why complains?
  • 21:58:32: Oh. RT @missciccone: CHRISTINA AGUILERA AND BOYFRIEND ARRESTED FOR PUBLIC INTOXICATION!! OMFG!! :’/ » http://bit.ly/ehl9Cj
  • 22:01:49: Word :)) RT @missviona: Selamat datang di duniaku. Dunia dengan orang-orang bermulut dua dan bertelinga tidak ada.
  • 22:06:07: Masak down sih? | Iya. Byk yg pending. | Oh. Soalnya gue abis nyatain cinta ke cewek & ud 25mnt blm dijwb. Mdh²an pending, bkn krn ditolak.
  • 22:08:11: Eh, banyak #Virgo lagi jatuh cinta ya sepertinya? Saya belum sih. Jadi pasti sebentar lagi! :3
  • 22:14:25: CAPTAIN! :’) Keluarganya sdh mati smua, bang :'( RT @frankysihombing: My chi trtndk malu saat kubrthu dia anjing http://plixi.com/p/80845034
  • 22:20:53: “Starting a relationship is a responsibility. Ending one is a liberation.” – @jenniesbevcom
  • 22:26:35: Diam itu emas. Berisik itu embak.
  • 22:32:40: Diam itu emas. Kalau diam selamanya itu mati. Jadi mati adalah emas paling murni.
  • 22:38:22: Diam itu emas. Diam tapi masih mengawasi timeline itu kepo. Tabok ya!
  • 22:42:18: Sumpah. Nggak maksud lho :)) RT @derifky69: Nyindir mbak Mega ya.. ;) Dear_Connie: Diam itu emas. Kalau diam selamanya itu mati.
  • 22:44:15: Saya Virgo. Dan ritwit ini #kode RT @TweeterScopes: A Virgo can be genuinely affectionate & being reliable make a good spouse & parent.
  • 22:46:16: Sending my dear friend @jenniesbevcom lotsa warm loving hugs. I wish I could spread my arms as far as Jakarta-California :’) Love you, Jenn.
  • 22:49:56: Diam itu emas. Dian itu teman saya. | cc: @diann_c
  • 22:51:38: Diam itu emas. Kalau nggak bisa diam itu harus keramas. Mungkin kepalanya penuh kutu rambut.
  • 22:57:43: “Some sentences are meant to be ended by commas,” – @hellensjuhada
  • 22:59:36: Diam itu emas. Diam tanpa permisi saat meninggalkanmu itu aku. Dan itu salah satu keputusan “emas” dalam hidupku.
  • 23:01:27: Diam itu emas. Jadi berarti kalau emas itu diam, kenapa nggak ada yang jual “diam” selama ini? Kalo yg jual omong kosong banyak! ;)
  • 23:12:10: 11:11 – For all the silence in the world that’s been being kept in tears :’)
  • 23:14:21: Chance to forgive? RT @missviona: If somebody is dead 2-3 months right after the miracle of healing, what would our prayer for miracle mean?

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s