From Twitter 03-04-2011

  • 00:38:00: “If you can’t fix it, get a new one.” – @arhcamt
  • 00:43:33: I actually didn’t leave you. You left me long before I did. You won, but I didn’t lose as well. This is give & take, not a competition.
  • 00:51:01: I’m not saying I’m sad. Sadness is so last weeks. But I can’t say I’m happy as well. If this feeling were Catholic, it’s called “purgatory”.
  • 00:54:56: No apology, not even a single, “Thank you.” – & that’s not fine with me, even though youve bn forgiven. I cared for you until the last day.
  • 01:00:24: Oh, one more thing. Someone’s going to date me out tomorrow. I’m not excited. Not because I’m not over you yet, but because he isn’t you :'(
  • 01:07:18: Cintaku pada Tuhan penuh kekurangan. Cinta Tuhan padaku penuh kelebihan. Kasihan. Tuhan nombok. Kadang tekor juga :\
  • 01:09:59: Tuhan nggak punya kalkulator. Tuhan nggak perhitungan. Biarpun sering tekor, tapi Tuhan tetap ngasih. Bkn krn bodoh, tp krn Tuhan baik.
  • 01:12:08: Jadi, siapa bilang baik itu sama dengan bodoh? Yang bilang gitu pasti nggak follow Tuhan. Bukan di Twitter, tapi dalam kehidupan senyatanya.
  • 01:15:18: Tapi Tuhan kalo udah marah itu bisa galak banget ya? :\
  • 01:16:36: LOL! RT @OmAbdi: BOONG BANGET! GUE PAKE LINGERI MALAH DIKATA BANCI! CIH! RT @VIVAnews: Goda Si Dia dgn Lingerie Seksi http://bit.ly/hgzSZC
  • 01:18:38: Terus, jgn sedih kalo kita merasa ng ada org yg bs ngertiin kita. Tuhan sendiri ng ada yg bs ngertiin jg kan? Dan itu ng bikin Dia jd sensi.
  • 01:20:19: Gitulah pokoknya. Ya? Ngerti kan maksud saya? Pinter.
  • 07:37:47: Korannya Connie is out! http://bit.ly/bngoJy ▸ Top stories today via @vikingkarwur
  • 08:02:36: Selamat pagi. Di dalam perut yang mulas, belum tentu terdapat keinginan untuk BAB atau berisi bayi yang akan dilahirkan. #OMGFacts
  • 08:07:30: Maksud hati ingin mengapdet blog, apa daya tetiba keinginan hilang. Mungkin dicuri abang yang kepalanya hilang semalam.
  • 08:24:30: Mungkin salah satu penghalang terbesar manusia itu adalah “standar” ya? Standar itu penting, tapi kalau terlalu “disembah” nggak baik juga.
  • 08:26:08: Standar yang paling standar di dunia untuk ukuran kenikmatan punggung adalah standaran kursi. #ngok
  • 08:29:20: Krn blm ada setan yg pantatnya ngambang ya? Morning, Chicko! :3 RT @gembrit: Standar yg bikin bahaya klo gak dinaikin adalah standar motor.
  • 08:29:54: Sweet dreams, @jenniesbevcom :*
  • 08:30:25: Lha apa hubungannya standar motor sama pantat setan? xD
  • 08:32:13: Standar untuk penyanyi keroncong yang baik sampai saat ini mungkin masih Standari Sukoco.
  • 08:35:58: Twitter sharpens my insanity, wit, wisdom (sometimes), and bitchiness. Thank you :3
  • 08:39:59: My BB doesn’t wanna upgrade Facebook to its latest version. Maybe Facebook knows I’m such a hypocritical user of it. Bwahaha.
  • 08:45:27: cc: @webeehananto. Yes, Wibi. Gue sirik :)) RT @missviona: Men aren’t supposed to have boobs. Or at least not that big.
  • 10:30:53: Thr r few tweeps on my following list who deserve more followers than sum tweeps whove thousands of followers. & I’m gonna #FF them 2day :))
  • 10:33:05: #FF @agaverus – an old friend of mine that I personally encouraged to tweet actively a couple of years ago. He’s witty & he’s a wine lover.
  • 10:34:40: #FF @dHani_N – who I met in person before I went tweeting actively. There’s nothing sexier than a woman who dares to tweet her mind away!
  • 10:36:46: #FF @dirtymistresss – that I met just very recently on Twitter, but I’m already a fan & she’s one of those tweeps I’m dying to meet up.
  • 10:39:11: #FF @esthyyuliana – A medical doctor that doesn’t tweet often, but once she tweets, she tweets a bomb!
  • 10:41:10: #FF @farahouw – An ex model fm Manado that I met online ages ago. Who says beautiful girls are stupid? She’s smart! Check out her timeline!
  • 10:43:30: #FF @Imelbing – Another smart girl on my timeline that deserves more people to read her tweets. She knows almost everything. Almost.
  • 10:45:36: #FF @kikisuriki – Maybe she’s the funkiest teacher in Jakarta! Be careful, she’s able to read your mind at times :))
  • 10:51:02: #FF @NonaHujan_ My best friend who doesn’t tweet much because she doesn’t have many friends on Twitter. It’s a waste since she’s brilliant!
  • 11:01:32: #FF @PaulusHRC – Another real life friends who are interesting to be followed. A witty drinker usually tweets well, right? :))
  • 11:03:45: I think that’s all for today. Saving the rest of my #FF for next week. If I were still alive by that time :))
  • 11:04:35: Thank you for the #FF, @iwanwinarto. Aku doakan semoga makin ganteng tapi jangan makin tinggi lagi ya :)) Love you :3
  • 11:06:49: You’re welcome, @dHani_N. Here’s a hug from another lunatic :)) *huggles*.
  • 11:10:56: You know you’re sexually frustrated when you read “hooray” as “horny”. #tweetsange
  • 12:25:37: Anyone in LDR? :)) RT @mimi_ami: Maybe now & then memang jarak jauh diperlukan untuk ngerasain the real ‘rindu’ phase.
  • 12:54:50: Kurang ajar adalah nge-ping di BBm saat orang sibuk, dan setelah dibalas malah dicuekin. *bakar orangnya kalo sampe ketemu*
  • 12:56:58: Thank you, @missciccone. I wanna tweet you up someday. Beneran deh. Mudah-mudahan ya… :3
  • 13:06:14: :)) RT @PaulusHRC: The Bible tells us to love our neighbors, & also to love our enemies; probably because they’re generally the same people.
  • 13:33:20: RT @raindicted @TGOrganizer: Malam minggu dtg ke Burger & Grill Bintaro sektor7 18:00 buat ngowacu; ngobrol ketawa lucu yuk!
  • 13:36:25: Ayo siapa lagi? :)) RT @TGOrganizer: Ngowacu di Burger & Grill bsk bareng @Dear_Connie @monyetsexy @diqidahdir & @udaaay Mariiii berkumpul!
  • 13:54:25: One extra #FF – @TGOrganizer where Twitter meets people. Who says online friends aren’t real? Let’s meet up! :3
  • 14:36:45: Mana yang lebih kejam: Ibu Kota atau panasnya matahari? Dan yang terkejam adalah panasnya matahari di Ibu Kota. Dasar ibu-ibu! >.<
  • 16:56:03: YAY! Kabar aku juga baik, @Broerie :))
  • 17:01:40: “Buruan Cumi Gureng” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:03:36: “Lord of the Onion Ring” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:06:03: “Ropanzel: The Tangled Story of Roti Panggang” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:13:57: “Ratu Sate Selatan” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:16:15: “Dendam Mie Blorong” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:17:13: “Kejar Tahu Kau Kusantap” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:21:04: cc: @nisankubur xD RT @PaulusHRC: Menanak (Nasi) Dalam Kubur #judulfilmkuliner
  • 17:23:25: “Capcai Pasti Berlalu” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:25:19: “When Curry Met Kuali” #judulfilmkuliner | cc: @nisankubur
  • 17:27:51: cc: @nisankubur RT @PaulusHRC: Ada Apem Dengan Kinca #judulfilmkuliner
  • 17:34:18: Kak @ekaOtto, itu pipinya kenapa bolong? Dulu jatuh atau gimana sih ceritanya?
  • 17:35:32: Resep kinca xD RT @PaulusHRC: 500 ml santan, 150 gr gula merah, 2 bh mata durian, 1/2 sdt garam, 2 lembar daun pandan @nisankubur
  • 17:36:44: Kak @ekaOtto itu baju kesayangan kakak dress yg panjang & cantik itu belinya di mana?
  • 17:44:32: Kak @ekaOtto, kapan dong kita ketemu lagi? Aku pingin grepe² kakak… :3
  • 17:46:21: Tuhan kadang berkata melalui angin. Suaranya membawa pergi sedihku, kamu, dan sedihku karena kamu.
  • 18:04:52: Jadi tuh besok yg tweet up di Bintaro: @aMrazing @diqidahdir @monyetsexy @OmAbdi @udaaay & saya tentunya. Ayo, siapa lagi? | cc @TGOrganizer
  • 18:20:41: Thanks, @dvaja. Gue bukan sekedar dewasa tapi, udah otw jompo :D Miss you loads, Dei…
  • 18:58:52: Degdegan nih. Mau makan pecel ayam. Iya, saya memang murahan. Tapi nggak gampangan. Sekian & terima traktiran di Bintaro & sekitarnya.
  • 19:08:03: The truth is, it’s important to choose the person you wanna share your problem with. The “after effect” matters a lot.
  • 19:10:06: Ada org yg setelah kita ajak curhat, kita jadi tenang. Ada yg malah bikin sewot. The truth hurts, but we don’t want it as the downpayment.
  • 19:11:34: Nggak semua orang punya talenta utk mendengarkan & bisa transfer positive energy setelahnya, lho. Be thankful if you’d that kind of friends.
  • 19:14:36: It’s SO human that we only wanna hear stuff that’s easy on our ears, krn itu yg akan direkam oleh otak & kdg terbawa mimpi.
  • 19:15:11: RT @kompasdotcom: Saksikan siaran langsung Java Jazz 2011 via Internet dari komputer atau iPad Anda di http://kom.ps/jjf
  • 19:27:35: Saat mandi bagi Connie dan sendirinya.
  • 22:04:41: Getting high without high heels. Whatta wonderful Friday night, but it could be better if it were raining now…
  • 22:52:41: Juara deh ini org alasannya. Film pertama selesai, sekarang film kedua dong. Jadi saya kapan bisa leyeh² & situ mau plg jam berapa?! x(
  • 23:02:04: Thank you, @wira_panda. Nanti kalo ketemu kita adu besar-besaran upil ya :D

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s