From Twitter 03-11-2011

  • 00:03:10: “You know you’re on the right track when you become uninterested in looking back.” – @TheSingleWoman
  • 00:04:48: “Love doesn’t need to be equal or be fair, it only needs to be REAL.” – @girlsdeals via @ihatequotes
  • 00:17:53: Semoga teman-teman di Bali baik-baik saja. Amin. | cc: @indiraabidin @KellyOktavian78 @M4Xmili4nUs @giaronald
  • 00:24:59: IMO Poligami itu diawali dengan selingkuh. Dan selingkuh itu menyakiti hati perempuan. Apakah itu tindakan lelaki jantan atau lelaki gatal?
  • 00:27:27: Sorry for the generalization, but it seems like men who look like goats are tend to practice polygamy. Ahmad Dhani. Tif. Rhoma Irama. Yuck.
  • 00:28:33: Girls, marry a man who has human face. Not a goat. They are stinky.
  • 00:30:29: Agreed. Gay bkn ng bs punya keturunan. Mrk ng mau aja. Beda dong :)) RT @unbornsin: Gay gak bisa punya keturunan tapi tetep #LelakiJantan
  • 00:31:49: Errr… You mean ketiak that’s full of panu? xD RT @vabyo: World, please be honest. Do we really really REALLY need ketiak putih?
  • 00:33:36: “Bigots, xenophobes, gender bashers, gay haters… Repent & realize we are more similar than different!” – @jenniesbevcom
  • 00:37:36: ♥ RT @TheDailyVirgo: A Virgo/Virgo match is heaven sent. When two of you get together in this capacity, unusual sexual pleasures can unfold.
  • 00:38:27: Thanks, @SaulRaja dear :D
  • 00:49:06: Rahasia supaya ketek nggak hitam: Org Jerman keteknya putih krn tangannya selalu diangkat ke atas. Ajaran Hitler. | cc: @vabyo
  • 00:54:21: Happy flying, @jenniesbevcom :*
  • 00:57:16: Dear @benjaminmadden, have a very happy #BenjiCenatCenut birthday! Make an Indonesian song. Make me a fan! #buatkansayasebuahkipasangin
  • 01:07:13: If my pee cud be made solid like nuggets of gold, Id be richer than Paris Hilton, but Id still not like richa-richa because it’s hot. #apeu
  • 01:13:39: Dont totally give up on someone just bcos s/he’s taken. Stay as a friend. You’ll nvr know if the person s/he’s with right now isnt the one.
  • 01:43:29: “Jadi nanti kita naik Argamas. Argamas itu apa sih?” – @udaaay, pria tuna informasi *_*
  • 01:57:28: Dan gongnya adalah akhirnya @udaaay bingung sendiri apa itu Argamas. Pdhl nggak ada yg nanya juga sama dia apa itu. | cc: @diqidahdir
  • 02:00:08: “La Par” & “La Lat” adalah bahasa Perancis utk kata “lapar” & “lalat”. Sekian & terima kiriman pecel ayam sekarang juga.
  • 02:05:49: Heh! @udaaay fitnah deh. Kan tadi saya bilang “mungkin”. 70% lah chance-nya. Not bad ya :)) Sisuk tak kabari maning. | cc: @diqidahdir
  • 02:12:32: Masa lalu apaan sih, bo? *_* Mending sekarang temenin gue cari pecel ayam yuk, @udaaay. Lapangan Banteng, bo. Melintir :\ | cc @diqidahdir
  • 02:20:59: Kalo nyari penjual pecel ayam jam segini saya nggak akan dituduh jelmaan Suketi kan? Kan bukan sate?
  • 02:29:46: I’d sleep with a snoring tummy. It wud be fun if my tummy sleepwalked. Hope it forgets how to get home, so I’d get a new flat tummy. Yay.
  • 02:31:28: My stomach is zombified.
  • 02:32:12: Jgn sedih-sedih dong, @Razqi :’)
  • 02:37:08: SO typical #Virgo :’) RT @ndorokakung: Cuma ingin membuatmu tak akan pernah melupakan caraku memperlakukanmu dengan nyaman.
  • 02:40:58: Kasihan Udin. Mukanya petot dan nggak ada biaya untuk operasi plastik :'( :'( :'(
  • 07:24:59: Good morning. Bread Pitt woke me up this morning. Tukang bread sing numpak pitt. #pitartinyasepedadalambahasaJawa #kalobrompitsepedamotor
  • 07:32:07: Lelaki yang kurang jantan minum Kuku Bima. Lelaki jantan mencabut Kuku Gatotkaca & mengunyahnya. | cc: @sepatumerah
  • 07:35:07: Good morning, @TanteHijau. Roti apa aja boleh, yang penting jangan Pavarotti. Nggak suka orang brewokan. Ngasih makannya juga ribet nanti.
  • 08:44:56: Wadam pertama di dunia menikah dgn Wawa. But the first Wadam in the world was married to Weve *read: Wewe* So Kolong Wewe was a white girl.
  • 08:46:23: And maybe the luckiest Wadam in Indonesia so far is the husband of Winul Daratista. It might be in his mustache. Yeah, that sikat kmr mandi.
  • 08:52:36: Oh, and Wandy? He’s simply a pampered man. @popokman. And that’s lelaki jantan! Only the brave men wear pampers! \m/
  • 09:00:58: Hari penentuan. Tentu. Hari ini sudah ditentukan. 11 Maret 2011. Tentunya hari ini adalah hari Jumat.
  • 09:08:54: Because you’re taller than average men? RT @iwanwinarto: Why am I trying so hard to fit in when I was born to stand out?
  • 09:37:53: Yay for being ourselves :)) RT @missciccone: Am I being rude? Maybe. Am I being honest? Definitely. :)
  • 09:50:12: Only God can change a man’s heart. But none can change your mind without your permission. So, excuse me. Can I change your mind?
  • 09:52:59: RT @peggybunny @wikileaks Indonesian President Yudhoyono is deeply corrupt http://theage.com.au/frontpage/2011/03/11/frontpage.pdf
  • 09:57:26: A loser needs not to be loved. S/he’d make you another loser eventually. RT @popokman @nicaang: Better to lose a lover than to love a loser.
  • 10:02:57: Be loved for being real, not for being fake. It’s not all about honesty, but it also means self-acceptance. Take it, or leave it.
  • 11:04:56: Get yourself a copy of #DearPapa Buku 2″, donate a panti jompo, & read my letter for my Dad :)) http://bit.ly/fhJGZY | cc: @nulisbuku
  • 11:12:15: 11:11 – Love, love, love ♥
  • 12:05:13: Twitter is the coolest gossip room on earth. ♥
  • 12:16:43: Dibutuhan segera: SPG utk perush rokok. Domisili Jkt 19-25thn min. 165cm, menarik. Hub. Angga 081908613220. Thanks. | cc: @whitelily88
  • 12:19:33: :)) RT @roidtaufan: Wali Baik-Baik Sayang the movie is like a bunch of your local tukang sayur filmed themselves with Nokia 6600 camera.
  • 12:28:19: Rencana hari ini mau mandi dua kali. Mumpung hari Jumat. Karena mandi adalah bagian dari kegiatan sehari-hari dan Jumat adalah nama hari.
  • 12:58:32: Hehe. Tau aja lo :)) RT @TheDailyVirgo: #youknowyouravirgowhen you don’t mind being alone hell you actually prefer it…
  • 13:03:07: Siapa yg besok niat ikutan @piknikasik di Kbn Raya Bogor? Saya niat lho. Saking niatnya smp sdh mandi dr skrg & mau tidur smp ng kesiangan.
  • 13:17:34: ☺ RT @TheDailyVirgo: #YouKnowYouAreAVirgo when u can tell u aint guna like somebody just by lookin at dem & u havent even spoken to them yet
  • 13:19:14: Perut kanan kedutan. Artinya: daging di perut kanan sedikit bergoyang. Mungkin karena kena kipas angin.
  • 13:39:03: Seandainya komodo mudah berkembang biak seperti komedo, pasti banyak komodo liar di jalan. Dan Jkt tambah macet. Dan Kak Seto jadi Presiden.
  • 13:41:19: Justin Bieber pasti penggemar Kak Seto ya? Poninya sama & Bieber juga mukanya kelihatan masih muda gitu :3
  • 13:44:59: Be well, Japan. RT @cnnbrk: Massive quake hits Japan, tsunami warnings issued http://on.cnn.com/dH438i
  • 13:52:17: Dulu Hawa kalo abis pipis ceboknya pake apa ya? Daun? Apa lompat-lompat aja gitu dia abis pipis? Nah kalo abis pupi? *_*
  • 14:04:57: Jesus Christ. Watching the live report of the tsunami on Metro TV. Scary. Even The Disneyland is gone. Hope you’re all fine, The Heldes :'(
  • 14:06:53: My God. RT @thejakartaglobe: Japan quake was biggest in 7 years, tsunami 4 meters high http://bit.ly/eXVsJi
  • 14:13:50: Tuhan kenapa marah ya hari ini? :'( :'( :'(
  • 14:22:43: RT @tlvLolita @souterrain: Tsunami alerts out for Taiwan, Indonesia and Philippines. This is a big one. http://bit.ly/h5iCA6
  • 14:29:34: BMKG-nya Jepang itu harusnya lebih canggih dari BMKG kita kan ya? Tapi ya, memang nggak ada yang bisa menahan kekuatan Tuhan sih ya :'(
  • 14:39:40: Berdoa untuk Irian, Sulawesi, Maluku. Semoga tidak terkena tsunami malam ini 17:45 :'( – berita dari BMKG via Metro TV –
  • 14:54:19: cc @Priscine RT @uneeadisti: Oke. Gini deh, kalo ada yg becanda soal tsunami ini, GAK USAH DI-RT BOLEH GAK?! Cuekin aja gitu. Boleh ya?
  • 14:55:20: Tidak ada tempat yg aman di kolong langit ini… RT @jenniesbevcom @novosada: Warnings have been extended to include California and Oregon
  • 15:11:05: Bukan dramatisasi. Bayangkan Anda yang sekarang berada di sana. Atau keluarga Anda. Atau orang terkasih. Anda bisa tenang? Saya tidak.
  • 15:12:00: This isn’t a joke. RT @jenniesbevcom @jamesmb: Japanese media reporting early estimates of over 10,000 dead. Numb. #Japan
  • 15:26:54: RT @ImelleViany: Im not sure if anyone notice that natural disaster lately happened in modern countries. Recently in Australia now Japan.
  • 15:30:27: Be sympathetic, be sensitive, at least. Proves that you’re human & you’ve a heart. Thats much better than showing off how religious you’re.
  • 16:22:33: RT @inemsipelayan: Kalau cuma ngasih info sama bilang waspada, nenek gue juga bisa.
  • 16:30:31: Tanpa maksud membuat panik ya. RT @infoBMKG: Tsunami diperkirakan tiba di SULUT, MALUT, PAPUA 18:35 WIB atau 19:35 WITA atau 20:35 WIT
  • 17:25:56: So, it’s not 10,000. Sorry. cc: @jenniesbevcom |RT @BreakingNews: Government and police raise death toll from Japan quake to 29
  • 18:46:15: Sumpah deh… Gila kali ya orang² ini >.< RT @thejakartaglobe: Ahmadiyah community in Bogor attacked by villagers http://jglo.be/y5
  • 23:22:00: SEMANGAT, @ekaotto!!!!! \m/
  • 23:30:13: Tuhan mencintai aku dengan cara yang sederhana secara luar biasa – sesederhana cinta seorang Ayah kepada anaknya. Dan itu luar biasa.

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s