From Twitter 04-08-2011

  • 00:25:33: I don’t mind being told that I am missed :3
  • 00:29:19: Nobody can force us to take a side, but we do need to do it from time to time. We simply can’t help it. C’est la vie.
  • 00:37:26: Korannya Connie is out! http://bit.ly/gDwDaA ▸ Top stories today via @tweeterscopes @diqidahdir
  • 00:48:36: “Oh, bisa jadi. Yang penting kamu yakin aja.” – @fatimaalkaff via BBm
  • 00:49:59: Your best tweet ever, Diqi :)) RT @diqidahdir: Katakan apa yang bisa kau katakan sebelum kamu hanya bisa merasakan yang kau rasakan.
  • 01:00:04: I hope it’s not chicken pox, @ekaotto. Bukan kan?
  • 01:08:54: Cium @fatimaalkaff & @ekaotto bertubi². :*****************
  • 01:09:35: Ada banyak DM untukmu seorang, @fatimaalkaff :D
  • 05:04:03: It’s way too easy for me to find out when I fall asleep each night. My last tweet always tells me.
  • 05:15:24: Selamat pagi, @fajarft. Aku baru follow Tumblr-mu. Selamat pagi juga, @tuannico :))
  • 05:21:15: Don’t let anyone tell you what/not to tweet. You need no one’s permission. Do let anyone un/follow you. They need not your permission.
  • 05:35:39: Warung itu biasanya bukanya jam berapa sih? #PertanyaanTerpentingPagiIni
  • 05:36:44: Good morning & happy flying, @mediinaa @nataliatanyadji @diann_c!
  • 05:41:50: Ada yang jogging pagi-pagi di kepala. Tolong jangan gaduh. Nanti tetangga bangun semua. Pssttt…
  • 05:42:47: Good morning & good luck, @luluiii!
  • 05:46:42: Morning, @BramSostenes! Agree, the best way to wake up is being ourselves. Im gonna freak out if I woke up as someone else. Bunda Dorce, eg.
  • 05:49:57: Maybe there’s no such thing as “I’m not ready to love you.” The truth is: “I don’t love you in that way.” Maybe.
  • 05:53:11: Here’s your morning hug, @tuannico! *hugs*
  • 05:57:11: So it’s not “nyinyir” :D RT @ZodiacFacts: #Virgos, always speak the truth, no matter how you maybe feeling. Sincerity is their trademark.
  • 06:01:47: Selamat pagi, @trianiajeng. Masih 1 jam lagi berarti ya? Ya sudah. Aku tidur lagi aja deh :))
  • 06:04:03: Kalau “chemistry” kita dengan seseorang masih “lemah”, cairan kimia apa yg hrs kita konsumsi? Apakah larutan MSG cukup ampuh?
  • 06:05:22: Good morning, @JeanotIsMe & @tlvI. Have a fabulous Friday! :3
  • 06:14:14: Beneran deh. Tidur lagi aja ah. Masih ngantuk. Warung juga belum buka. Tadi terakhir mimpi apa ya? Coba tolong ingatkan lagi, Ibu Peri.
  • 09:45:11: Sometimes we mistaken love for loneliness. We commit, not because we love the person but because we need his/her company.
  • 09:46:47: Prinsip “daripada nggak ada” itu menyakitkan. Baik bagi diri sendiri, maupun orang lain.
  • 10:45:57: Thank you for the #FollowToday, @aMrazing. You’re being too kind :’) And to all new followers, welcome to my insanity :D
  • 11:32:22: Money can’t buy happiness, either friends. And friends that can be “bought” are whores who will leave you once you lose your money.
  • 12:11:12: Neraka dunia & surga dunia itu keduanya bisa dibeli dengan uang, koq. Love makes the world go round – so does money.
  • 12:14:37: Telanjang akan membuat org gemuk terlihat lebih gemuk & org kurus nampak lebih kurus. Jadi jangan telanjang di depan umum. #TipsPenampilan
  • 12:20:22: Cause you’re annoying like Habib Rizieq :D RT @nisankubur: I want to puke all over it. RT @gembrit: When I see your face, __. #SoalLagu
  • 12:21:54: Dear @fatimaalkaff, maaf semalam aku jatuh tertidur setelah DM-DM di udara. Hope you feel much better today. Love is all around :*
  • 12:28:58: Ngantuk? Haus? Saya dong kasih permen @colekmelek sama @aMrazing. Sekarang saya jadi merem melek gitu deh :9 #melekberantai
  • 12:37:08: Gue liat mukanya kemarin nggak bergetar, Con. | Ya mungkin krn lo lagi nggak lapar. Dan udara kemarin kan mmg panas jd lo nggak gemetaran.
  • 12:40:20: #FF @sheque because I don’t wanna get cursed. But anyways, he’s one of those tweeps who keep my timeline colorful. And yes, he’s a Virgo :D
  • 13:08:03: Perhatian kepada @diqidahdir & @udaaay. @starlian naksir aku ternyata selama ini :’)
  • 13:16:54: #pencitraan to the max. Kalian jgn seperti mereka ya, tuips :3 RT @iwanwinarto: I love u more mama Ayang.. RT @dvaja: I love U papa Ayang..
  • 13:17:48: Photo: Lebih besar lighter daripada rokok. http://tumblr.com/xxc21d2f5l
  • 13:47:36: Bukan gitu. Tapi artinya cintaku pada @adnyakakak & @iwanwinarto seluas Lapangan Banteng :3
  • 13:50:56: Kalau besok? Boleh aku di rumahmu bersama pacar-pacarku? RT @diqidahdir: Yang aku mau hanya ada kamu. Di rumah bersama anak-anakku. Nanti.
  • 14:07:12: Hobi tuh ngupil. Hobi koq ngutil. Co/pas tweet orang tanpa menyebutkan sumber itu termasuk ngutil lho.
  • 14:08:20: Hobi tuh minum. Hobi koq makan. Makan temen pulak. Ususnya busuk baru tau nanti.
  • 14:10:35: Hobi itu jait baju. Hobi koq berbuat jaadh beudh.
  • 14:20:05: Hobi itu kegemaran. Hal yang disukai. Hobi koq semacam ruang tamu di hotel. Itu Bobi! Bokong babi! #tweetinidipostingolehdiqidahdir
  • 14:25:22: Hobi tuh berkebun. Hobi koq berkabung. Move on dong, bebeb. #DilemparKeBelantaraCinta #Kesenengan :D
  • 14:27:02: “Two beer or not two beer.” – Shakesbeer feat. @PaulusHRC :))
  • 14:45:25: Hobi koq nyisir. Hobi tuh nyinyir. Kayak saya.
  • 17:11:15: My BB is currently down. Please reach me by phone. I’m going to shower now. #kode #nomention
  • 21:22:18: A happy girl is a surprised girl. Happy birthday, @ChiiiKo :* http://plixi.com/p/90549872
  • 23:57:51: Kalau aku bertahan selama lima jam dalam keadaan seperti ini, aku akan hilang. Jangan cari aku. Karena aku sudah menjadi uap. Lepek, man!

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s