From Twitter 04-26-2011

  • 03:39:20: I might consider to leave the country if you’re true to me. There’s nothing I won’t do for the sake of love.
  • 03:40:20: I really miss my old friends at the moment. I miss them so very very much :'(
  • 03:48:59: Nggak dipikirin, tapi kepikiran juga. Tapi ya sudahlah. Tuhan yg tau hati gue kan. Dan apa yg hilang, akan digantikan dgn yg lbh baik. Amin.
  • 09:45:46: Selamat pagi otw siang, Jekardah! Jangan lupa dadah-dadah semuanya sebelum meninggalkan rumah & jangan ada yang marah-marah hari ini :3
  • 10:30:07: Hey @Broerie! If you had a chance to be on your computer, take a look at my newly designed (well, kinda) about.me page ya :D xoxo
  • 10:38:48: Have the happiest birthday to one of my most favorite girls in Twitterland: @hellensjuhada! May all God’s blessings be yours abundantly! :*
  • 10:40:17: I got so many reasons to be happy and to smile this early morning! May the good feelings stay until the night calls again. YAY!
  • 10:54:12: Ciyeee, Hugh Grant, ciyeee :D RT @thejakartaglobe: Hugh Grant Dating Chinese Girl: Report http://jglo.be/artr
  • 12:01:52: Bunyi hujan. Suara adzan. What a beautiful Tuesday! Yg ng ngenakin cuma perut yg lapar secara ng bisa kemana² & ng ada pedagang lewat :D
  • 12:07:43: Kadang org suka nggak sadar ya kalo menyombongkan diri? Dan bisa blg org lain jg sombong. Mungkin aja yg dikatain sombong jg ng sadar :))
  • 12:18:23: Sesungguhnya, mie instan adalah pahlawan keluarga yang sesungguhnya di kebanyakan keluarga Indonesia.
  • 12:45:55: I just found out that my most dominant chakra lays on my sleen and genital. Waduh. It’s called “Sacral/Orange Chakra”. *keselek kondom* xD
  • 15:22:25: Be careful while socializing. Offline, online. These days, everyone knows everyone. Don’t bet on your reputation. *menghilang lagi*
  • 15:25:13: Everyone needs emotional & moral supports, but bitching about your ex friends/ex lovers doesn’t make you a better person.
  • 15:28:46: And I’m disappointed that apparently @aboutdotme doesn’t allow me to be seen as insane as I’d like to be. The limitation is 2500 characters.
  • 15:32:25: Gonna get some rest now. My mind is full of happy random stuff. Gotta dunk them all in the Nappingland. Good afternoon, tweeps.
  • 19:04:48: Kecewa. Kahitna nggak dimasukin list konser artis di Indonesia sepanjang 2011 :'(
  • 19:09:41: “Sabar itu kalau kita salah lalu ditampar, kita diam.” – Big Brother Indonesia (Big Brother Indonesia via @gomiso) http://miso.io/hfCyjB
  • 19:37:25: Is @VYou the new Formspring in a more advanced way?
  • 20:15:42: I don’t hv much energy to keep up with anyone’s private life, so I really admire those who really pay a lot of effort to do so. Nosy people.
  • 20:18:05: It’s easier for me to move on fm a painful love relationship than a heart-breaking friendship. Friends are evrything to me. Well, sum of em.
  • 20:20:18: And if I’ve never heard @adamlevine on my TV, never heard him singing any song – does it make me “nggak gaul banget”? :\
  • 20:29:31: This avatar goes to @starlian, because she said I am quite “gaul” :’)) And to @gatothadi, semoga nggak takut lagi :D
  • 21:34:51: Simply pereus. Pereus Hilton apa kabar ya? Masih eksis kan? #abaikan
  • 21:45:16: Gue bukan dalang. Tapi gue pake celana dalam. Reneo sing kakehen cangkem tak balang. #abaikan #edisipembetulan #yangtaditypo
  • 21:48:04: Dear @adamlevine, main tepuk nyamuk yuk? :3
  • 21:49:45: Tweeps, isi #threewords aku dong… Thanks :)) http://threewords.me/C0nnie
  • 21:52:03: Jangan suka mancing deh. Nanti tangannya berdarah kena kailnya nangis. Drama lagi. Dunia dalam berita lagi.
  • 21:55:03: Koq Permata Niaga ya? Bank apaan itu? *ngunyah bohlam* *biar nggak tolol lagi* | cc: @bernardls
  • 22:00:51: Lakone opo, Ki Manteb?
  • 22:06:15: Kalo gue jadi pilot udah mati dari kapan tau kali ya? Sebab nila setitik, rusak mood sebelanga. Moodar jadinya.
  • 22:09:16: Backstreet Boys adalah sekumpulan boys yang tinggal di gang belakang.
  • 22:14:04: Backstreet boys suka kerokan nggak ya kira-kira? Back-nya di-street-street gitu pake koin. #halah
  • 22:16:32: cc: YLKI RT @twis_ter: Waspada sebelum membeli! Pastikan bahwa Cap Cay yg Anda beli memang mengandung 10 macam sayur. Jangan mau dibohongi!

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s