From Twitter 04-30-2011

  • 00:37:42: Korannya Connie is out! http://bit.ly/bngoJy ▸ Top stories today via @frezask @popokman @ekaotto
  • 10:08:14: Good morning! Any plan to do this Saturday night? I don’t. Dan yes, ini #kode :D
  • 10:12:52: “When I say ‘belum mau pacaran’, sebenernya all I wanna say is ‘NEXT PLEASE!!'” – @Pashtama via @omemdisini
  • 10:15:43: You’re a part of my dream last night & I seemed still cared for you. But it was only dream. But was it how I really feel?
  • 10:30:21: What I can give you today, I might not be able to give it to you tomorrow. I don’t even know when everything ends. So, let’s seize the day.
  • 10:35:34: I learn that when making a promise, ppl are being emotional. When they start being logical, the promise might not be delivered. Thats human.
  • 10:36:19: So, I don’t rely on anyone’s promises. Not even if the person were myself :))
  • 10:41:47: Yang janjinya bisa dipegang itu cuma Tuhan. Manusia kapan matinya aja sendirinya nggak tau kan? :D
  • 10:45:25: Ih. Beneran tapi ya. Gegara jumping di fried chicken joints jadi kepikiran KFC siang ini. | cc: @Broerie
  • 10:52:54: Tapi lebih kepingin Texas keknya. Ada hati sama ampelanya soalnya. Buat apa raganya hadir jika tidak dengan hatinya? #eaaa
  • 11:01:46: When you’re rejected, don’t worry because the person might get infected & s/he doesn’t want to share his/her disease with you.
  • 11:04:56: When you’re rejected, don’t worry because someday you’re going to reject some other people as well.
  • 11:14:03: When you’re rejected, dont worry because 85% ppl around the world had experienced rejection in their love life. (info fm @twis_ter)
  • 11:18:02: When you’re rejected, don’t worry bcos the more rejected you are, the more hunted you’d be since you’d be cheaper. Levi’s, Nike’s know that.
  • 11:44:50: It rains cats and dogs. Let’s have some warm cereal for lunch then go back to sleep. *talking to someone in the mirror*
  • 15:09:24: I haven’t showered. I haven’t had my lunch. I still feel perfectly human. Civilized human.
  • 15:14:15: Orang yg kepedean itu beneran pede apa nutupin insecurity-nya ya sebetulnya? Punya segalanya nggak lantas bikin org jd kepedean kan?
  • 15:16:04: Utk memperjelek BBm list & timeline aja keknya. RT @gembrit: Gak ngerti tujuan org nyiptain karakter ini → . ̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨̨̨̨̨̨̨ ̸̸̸̨̨
  • 17:23:47: My first real meal for the last two days. Thank God. (@ Texas Chicken) http://4sq.com/j8qnyY
  • 17:26:39: One piece of fried upper thigh and a piece of fried chicken liver. With steamed rice, of course.
  • 17:29:46: Anyone wanna join me & @starlian here? (@ Oh La La Bintaro Plaza) http://4sq.com/km83Oi
  • 17:38:44: Yak. Kancing jeans paling atas udah dibuka, soalnya perut udah mo meletus kayak balon hijau dor hatiku sangat kacau itu.
  • 17:49:39: Penyebab galau yg utama itu bukan putus cinta, tapi dompet kosong. *korek-korek tanah* *tanah air beta* *betapa aku berkhayal*
  • 18:13:00: Es yg nggak ngademin perasaan itu es mosi ya. Ini speed Speedy-nya di OLL tumben slowy. Jadi pingin cabik-cabik gitar. #eaaa xD
  • 18:33:51: I feel more comfortable being a friend of someone who’s bermulut pedas rather than someone that’s bermulut manis.
  • 18:35:31: And I just stole a picture of some stranger & posted it on my Tumblr. Apparently, he’s my friend’s boyfriend. Matik dong gue xD
  • 18:37:27: “Aku merasa mengenal seseorang dengan lebih dalam, itu setelah kusaksikan kemarahannya.” – @zarryhendrik
  • 18:45:19: WORD. RT @gandrasta: “We’re having a wedding, you’re paying and you’re not invited”~the Royal Wedding to their people
  • 18:47:50: “Makin kepingin nikah, makin nggak ketemu jodoh.” – @tepatwaktu
  • 20:30:55: Molten Cake KFC. Pencipta jigong warna coklat, tapi enak & murah :D – http://www.ninefood.com/download/689/0af48df8.jpg
  • 20:35:45: Kepingin nyinyirin orang yang duduk di sofa itu, tapi kayaknya orangnya twitteran. Nggak jadi deh :D
  • 21:40:50: Have a pleasant Saturday night, @ChiiiKo! Doa emak dan kakak @starlian menyertai :3 (@ Starbucks) http://4sq.com/iv2GgL
  • 21:45:58: “Tidak ada yg tidak mungkin. Selama kamu memiliki niat yg baik pasti semuanya akan mungkin & terjadi.” – @BuatSeseorang via @KellyOktavian78
  • 22:12:12: How I try to express what’s been jugglin’ my mind. But still can’t find the words, but I know that something’s g… ♫ http://blip.fm/~145rf8
  • 22:33:10: Peri yang ngarep banget: Peri lah aku sedikit harapan. | cc: @gembrit
  • 22:34:25: Peri apa yang ada dalam doa setiap jomblo: Peri Nikahan. | cc: @gembrit
  • 22:51:43: Peri yang sopan kalo mau lewat: Peri Misi.
  • 23:02:07: “Peri yang masih virgin: Peri Win.” – @irzal | cc: @gembrit
  • 23:09:51: “Peri yang pendek, gurih, dan enak: Peri Medan.” – @ethaFD | cc: @gembrit
  • 23:22:54: Still sitting here with @NunenoNani & @starlian. Busy with our own thoughts. I have comfort in this kind of quiteness.

Tweets copied by twittinesis.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s